Expertise

Infrastructuur

Bouwen aan een mooiere en duurzamere wereld

Duurzame infra-oplossingen

VAN WIJLEN is dé specialist in infrastructuurprojecten. Wij verzorgen ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer. Ons aanbod omvat niet alleen grondwerken, riolering en diverse bestratingswerkzaamheden, maar ook uitgebreide civiele werkzaamheden en grondverzet. Als uw vertrouwde partner in de reconstructie van verhardingen en bestratingen, bieden wij ondersteuning met deskundig advies van ons gespecialiseerde team. Bij VAN WIJLEN vindt u een breed spectrum aan diensten, perfect afgestemd op de unieke eisen van elk project, waarmee we gezamenlijk duurzame en functionele infrastructuur realiseren.
check icon
Inzet van zero emissie
CO2 uitstoot beperken door de inzet van zero emissie materieel en handgereedschap zorgt voor een belangrijke bijdrage aan het reduceren van de totale uitstoot CO2.
check icon
Duurzaamheid als kernwaarde
VAN WIJLEN integreert duurzaamheid in elk aspect van zijn werk, vooral in grondverzet, door een gesloten grondbalans toe te passen. Onze toewijding aan duurzaamheid is niet alleen een kernwaarde voor ons team, maar wordt ook bevestigd door onze certificering op trede 5 van de CO2-prestatieladder.
check icon
MKI-berekening
Om de werkzaamheden milieubewust uit te voeren calculeren we de MKI-waardes (milieukostenindicator) van de te gebruiken producten of rekenen we het totale project uit.
check icon
Klantgericht maatwerk
VAN WIJLEN luistert naar de behoeften van elke klant en levert op maat gemaakte oplossingen voor elke dienst, van groenprojecten tot infrastructuur.
aanbod

Onze diensten in Infrastructuur

IMG_5302
Rioleringswerkzaamheden en grondverzet
IMG_4907
Bouw- en woonrijp maken

De toekomst van infra

De toekomst van civiel en infra in Nederland focust op duurzaamheid en innovatie. Met de integratie van groene technologieën, smart cities en klimaatadaptieve maatregelen, zetten we koers naar infrastructuur die zowel milieuvriendelijk als veerkrachtig is tegenover veranderende klimaatomstandigheden, waarbij de nadruk ligt op cohesie tussen stedelijke ontwikkeling en natuurbehoud.
Waarden 01
Klimaatadaptatie
Klimaatadaptatie en natuurinclusief bouwen winnen aan belang, met een duidelijk raamwerk voor gemeenten en bouwers, ondersteund door tools zoals de Menukaart Hitte, om duurzame ontwikkeling te stimuleren​.
check icon
EMVI en bouwteam
In het licht van deze ontwikkelingen is samenwerking via EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) en het werken in bouwteamverbanden met gemeenten cruciaal. Dit faciliteert niet alleen een betere afstemming tussen verschillende partijen maar stimuleert ook innovatieve en flexibele oplossingen voor de complexe uitdagingen waar de sector voor staat.

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Expertise in aanleg, onderhoud en beheer van duurzame en functionele infrastructuur