Werken Bij

Buitengewoon VAN WIJLEN, een fantastische plek om te werken

Met veel passie en vakmanschap creëren wij de buitenruimte van de toekomst: duurzaam en gezond voor mens en natuur
Buitengewoon VAN WIJLEN

Ben jij buiten in je element?

Bij VAN WIJLEN zijn we doorlopend op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. Er is altijd ruimte voor grondwerkers en stratenmakers, ook voor BBL- of Weijs-studenten. Daarnaast hebben we op dit moment specifieke vacatures voor grondwerkers, kraanmachinisten, hoveniers en voormannen voor de aanleg, renovatie en het onderhoud van diverse buitenruimtes. Bij ons geniet je dagelijks van de buitenlucht, ontwikkel je jezelf en je team en draag je bij aan een groener en beter leefklimaat.
Play Video
Bekijk hier hoe wij de wereld mooier maken. Doe je mee?
Buitengewoon VAN WIJLEN

Vind hier je volgende uitdaging

Geen vacatures gevonden
Team HR
Wij zijn Jeske en Eveline van de afdeling Personeelszaken, en we zijn enthousiast om jou te helpen! Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe carrièremogelijkheden bij VAN WIJLEN, het deelnemen aan onze inspirerende trainingen, of het beantwoorden van al je vragen over personeelszaken, wij staan met plezier voor je klaar. Op zoek naar je volgende avontuur bij VAN WIJLEN? Fantastisch, je bent precies waar je moet zijn! Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. We kunnen niet wachten om van je te horen!
IMG_4740
IMG_4895
Bouwen aan de toekomst
Wil jij meehelpen om onze ambitieuze doelen haalbaar te maken? Steek je net als Adriaan en Maria van Wijlen honderd jaar geleden de handen uit de mouwen om onze buitenruimte in te richten? Geloof je net als wij dat we samen duurzame veranderingen in gang kunnen zetten? Wij hebben altijd plaats voor stratenmakers en vakmensen grond-, weg- en waterbouw (GWW). Bekijk hier onze vacatures!
Leren in de praktijk: Weijs werkend leren
Heb je (nog) niet het juiste diploma, maar wil je wel aan de slag? Leer het buitenwerk via onze eigen Weijs werkend leren opleiding. Meld je dan aan bij onze opleiding Weijs werkend leren. Je zit minder in de schoolbanken en leert het vak buiten in de praktijk van echte pro's. Het is een driejarige, erkende MBO-3 opleiding waarin we je opleiden tot vakspecialist in de aanleg en onderhoud van de buitenruimte. Je kan kiezen uit de vakgebieden Infra, Sport, Groen en Machinist buitenruimte.
maxresdefault
IMG_5931
Ben jij ook het liefst buiten aan het werk?
Bij VAN WIJLEN krijg je de kans om jezelf te ontplooien in een stimulerende omgeving. We bieden niet alleen uitdagende projecten, maar investeren ook in jouw groei. Verken nieuwe horizonten, ontwikkel je vaardigheden en zie hoe je carrière tot bloei komt in een bedrijf dat gelooft in het potentieel van elk individu. Meer weten over onze organisatie? Duik in de wereld van VAN WIJLEN
expertise

Bouw mee aan een gezonde leefomgeving

Duurzame oplossingen in sport, infra en groen, gedreven door een heldere visie
Het belang van milieuvriendelijke materialen in sportvelden.
Sport
Het creëren van ruimtes voor kampioenen. Ons team excelleert in het ontwerpen en renoveren van sportfaciliteiten, van enkele velden tot complete complexen.
Icon sport
IMG_5524 (1)
Infrastructuur
Bouw aan de fundamenten van bloeiende gemeenschappen. Wij zijn gespecialiseerd in uitgebreide oplossingen voor infrastructuur, van wegen tot drainage, ter versterking van de structuur van modern wonen.
Icon infra
202106184326
Groenvoorziening
Verrijk publieke ruimtes met onze expertise in het creëren en onderhouden van weelderige groene omgevingen. Van parken tot recreatiegebieden, wij brengen de natuur naar stedelijke gebieden.
Icon groenvoorziening
verhalen van medewerkers

Persoonlijk perspectief: verhalen uit het veld bij VAN WIJLEN

Nieuws

Nieuwsberichten over werken bij van Wijlen

Duik dieper in de Van Wijlen-werkervaring via onze nieuwsitems en blogs. Ontdek het laatste nieuws, deel inzichten van teamleden en krijg een voorproefje van het dagelijkse leven bij Van Wijlen.
download
Natuurontwikkeling Westelijke Langstraat
Natuurontwikkeling Westelijke Langstraat in beeld. Een prachtig voorbeeld en impressie van het werk van onze afdeling groenbeheer en onderhoud aan de Westelijke Langstraat. Natuurherstel en ontwikkeling door de team groen van VAN WIJLEN
IMG_5055
Nieuw hoofdveld RKC Waalwijk
Nieuw Hybride Veld voor RKC Waalwijk: VAN WIJLEN aan de Slag! We zijn verheugd om aan te kondigen dat VAN WIJLEN een nieuw veld gaat aanleggen voor RKC Waalwijk.
IMG_6136
🚧 Projectupdate: Buitenruimte van het Kruithuis in Den Bosch 🚧
We zijn trost te kunnen melden dat VAN WIJLEN onlangs de reconstructie van de buitenruimte van het historische Kruithuis in Den Bosch succesvol heeft voltooid. Dit iconische rijksmonument ondergaat een transformatie naar een Vesting- en Watermuseum, een sleutelproject voor de ontwikkeling van 's-Hertogenbosch als Cultuurstad.
VAN WIJLEN

Nieuwsgierig geworden om bij ons te komen werken?