VAN WIJLEN

Duurzame verbeteraars van de buitenruimte

Onze integrale aanpak combineert de expertise van onze teams Infra, Sport en Groen voor optimaal resultaat

Sport, infra en groen gaan hand in hand

Door de kracht van onze integrale aanpak en de synergie tussen onze infrastructuur, groen, en sport teams, biedt VAN WIJLEN een totaal service. Gedurende bijna 90 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor een breed scala aan klanten, van overheidsinstellingen tot lokale bedrijven in Midden-Brabant en verder. Onze samenwerking tussen de teams levert onze klanten substantiële voordelen op: een holistische visie op projecten, innovatie door kruisbestuiving van ideeën en een duurzame impact op de leefomgeving.

Samen de wereld mooier maken

Een duurzame toekomst voor mens en planeet
Waarom we werken zoals we werken
Onze aanpak gaat verder dan ooit, met revolutionaire oplossingen voor zero-emissie en klimaatadaptatie, niet alleen oppervlakkig maar fundamenteel, gestuurd door een vastberaden toewijding aan een duurzame toekomst. Onze visie wordt gevoed door de overtuiging dat onze huidige acties de wereld van morgen bepalen. We werken daarbij volgens het principe people, planet en progress. Dat staat voor onze focus op een ideaal evenwicht tussen sociale, ecologische en economische ontwikkelingen.
Bijzondere samenwerkingen
Door onze unieke samenwerking, die de expertise van sport, infra, en groen samenbrengt, creëren we duurzame en leefbare ruimtes. Onze projecten variëren van het bouw- en woonrijp maken van gebieden, tot de herinrichting van bosrijke omgevingen en de reconstructie van wijken met een focus op klimaatadaptatie. We nemen maatregelen zoals het afkoppelen van hemelwater, het aanplanten van bomen en het bevorderen van biodiversiteit om veerkrachtige gemeenschappen te bouwen. Deze aanpak zorgt niet alleen voor een gezonde leefomgeving maar stimuleert ook de lokale flora en fauna, waardoor we een positieve impact op het milieu waarborgen.
IMG_4895
verhalen van

Verhalen van medewerkers

call to action

Kom met ons in contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla facilisi. Vestibulum eget urna vel massa suscipit maximus.