wij bieden

Bouw en woonrijp

Bouwrijp maken voor ontwikkeling, gevolgd door woonrijp maken voor comfortabel en duurzaam wonen
Introductie

Grondverzet en aanleg leefomgeving

Het bouwrijp en woonrijp maken van plangebieden vormt de basis voor duurzame leefomgevingen. Dit proces omvat advies en implementatie van duurzaam grondverzet en de aanleg van rioolsystemen met een lage Milieukostenindicator (MKI) waarde. Vervolgens wordt de ontwikkeling van de leefomgeving aangepakt, met nadruk op groen, integratie van watermanagement, en het bevorderen van sport en beweging door de aanleg van speel- en sportvoorzieningen. Deze integrale aanpak verzekert een harmonieuze en duurzame integratie van nieuwe woongebieden in hun natuurlijke omgeving.
check icon
Expertise in duurzaam grondverzet
Specialiseert in het efficiƫnt hergebruiken van grond, wat leidt tot minder afval en transport
check icon
Integrale projectaanpak
Biedt een allesomvattende service door civiel, infra en groen samen te brengen voor harmonieuze projectontwikkeling
check icon
Innovatie in waterbeheer
Past geavanceerde oplossingen toe voor duurzaam watermanagement, essentieel voor klimaatadaptieve leefomgevingen
check icon
Focus op klant en gemeenschap
Werkt nauw samen met opdrachtgevers en gemeenschappen om projecten te realiseren die meerwaarde bieden
Integrale aanpak
Door onze integrale aanpak in het bouwrijp en woonrijp maken, zorgen onze specialisten op het gebied van civiel, infra en groen gezamenlijk voor de meest effectieve resultaten. Dankzij de verscheidenheid aan disciplines binnen ons team, kunnen we een volledige begeleiding bieden die essentieel is voor de complexiteit van deze projecten. Deze samenwerking stelt ons in staat om uitdagingen vlot aan te pakken en zorgt voor een naadloze overgang van de ontwikkelingsfase naar een leefbare en duurzame omgeving.
IMG_4616
grondbalans
Gesloten grondbalans
Het toepassen van een gesloten grondbalans speelt een cruciale rol in duurzaam bouwen, door hergebruik van uitgegraven grond binnen projecten te maximaliseren. Dit vermindert transportbewegingen aanzienlijk, verlaagt CO2-uitstoot en draagt bij aan milieu- en kostenefficiƫntie. Een strategische aanpak in grondverzet niet alleen bevordert duurzaamheid, maar zorgt ook voor minder verkeersoverlast en een lagere impact op de omgeving. Door deze methodiek worden projecten groener en toekomstbestendiger.
Kom in contact

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek!