Riolering

Reconstructies, aanleg en onderhoud

Aanpakkers van nature
Rioolwerkzaamheden

Van rioolreconstructies tot aanleggen van IT systemen

VAN WIJLEN zet zich in voor duurzame infrastructuur met een focus op innovatieve rioolwerkzaamheden. Door geavanceerde technologieën toe te passen, verbetert het bedrijf de efficiëntie en duurzaamheid van het rioleringssysteem. Deze aanpak vermindert de milieubelasting en ondersteunt een groenere toekomst
check icon
Inzet van zero emissie
CO2 uitstoot beperken door de inzet van zero emissie materieel en handgereedschap zorgt voor een belangrijke bijdrage aan het reduceren van de totale uitstoot CO2.
check icon
Duurzaamheid als kernwaarde
VAN WIJLEN integreert duurzaamheid in elk aspect van zijn werk, vooral in grondverzet, door een gesloten grondbalans toe te passen. Onze toewijding aan duurzaamheid is niet alleen een kernwaarde voor ons team, maar wordt ook bevestigd door onze certificering op trede 5 van de CO2-prestatieladder.
check icon
MKI-berekening
Om de werkzaamheden milieubewust uit te voeren calculeren we de MKI-waardes (milieukostenindicator) van de te gebruiken producten of rekenen we het totale project uit.
check icon
Klantgericht maatwerk
VAN WIJLEN luistert naar de behoeften van elke klant en levert op maat gemaakte oplossingen voor elke dienst, van groenprojecten tot infrastructuur.
Aanleg IT systeem Doornbos Rijen
Begin 2024 startte VAN WIJLEN met het verduurzamen en klimaatbestendiger maken van Rijen Noord Oost, met extra aandacht voor fietsvriendelijkheid. Samenwerking met bewoners en betrokkenen staat centraal bij het aanpakken van specifieke uitdagingen zoals wortelopdruk en wateroverlast. De aanpak, uitgevoerd straat voor straat, omvat de implementatie van een innovatief IT-systeem voor efficiënte wateropvang. Dit systeem bevordert een gezonde grondwaterstand en draagt bij aan de algehele verbetering van de wijk.
IMG_4073 1
KJKJ
Herontwikkeling Olympiapark
In opdracht van de Gemeente Waalwijk is door Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. de infrastructuur aan de sportpromenade op Sportpark Olympiapark gerealiseerd, waaronder een 700 meter infiltratieriool en 1600 m2 asfalt- en elementsverharding.
Ecologische verbindingszone
In opdracht van de Gemeente Oosterhout is door Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. de ecologische verbindingszone aan de rand van nieuwbouwwijk Contreie aangelegd. In totaal is er een 45.000 m3 grond ontgraven en verwerkt, zij er ecoduikers aangebracht en is de ecologische zone aangeplant. Tevens is er een fietspad met bijbehorende brug gerealiseerd.
KJKJ
Kom in contact

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek!