Werken in bouwteam

IMG_4616
Inhoudsopgave

Introductie

Welkom bij Van Wijlen B.V., uw betrouwbare partner voor diverse infrastructuurprojecten. Of het nu gaat om de aanleg van verhardingen, land- of waterbodemsanering, groenvoorzieningen, sportvelden, of andere infra gerelateerde werken, wij staan klaar om u te ondersteunen met onze expertise.

Bouwteam


Het realiseren van een project binnen een bouwteam met Van Wijlen als partner symboliseert een innovatieve samenwerkingsvorm. Bij deze aanpak wordt al in een vroeg stadium de expertise van Van Wijlen ingeschakeld, wat cruciaal is voor het ontwerpproces. Dit zorgt ervoor dat Van Wijlen grondig inzicht krijgt in de ontwerpeisen en de specifieke wensen van de opdrachtgever, waardoor een nauwkeurige en realistische projectaanbieding mogelijk wordt. Deze manier van werken versnelt niet alleen het project doordat beslissingen snel genomen kunnen worden, maar verhoogt ook de effectiviteit door een optimale samenwerking tussen alle disciplines. Het fundament van een bouwteam is gebouwd op sterk wederzijds vertrouwen en open communicatie, wat essentieel is voor het behalen van optimale resultaten in termen van kosten, tijd en kwaliteit.

Van Wijlen, na afloop van de ontwerpfase en als onderdeel van het bouwteam, krijgt de eerste kans om een exclusief aanbod te doen voor de uitvoering. Afhankelijk van de acceptatie van dit aanbod door de opdrachtgever, kan dit leiden tot een geïntegreerd contract waarbij Van Wijlen de verantwoordelijkheid draagt voor zowel het ontwerp als de uitvoering, of een traditioneel contract met de opdrachtgever als ontwerpverantwoordelijke. Indien er geen overeenstemming wordt bereikt, heeft de opdrachtgever de vrijheid om het geoptimaliseerde ontwerp elders aan te bieden, terwijl Van Wijlen een vergoeding ontvangt voor hun bijdrage, mits dit overeengekomen is in de bouwteamovereenkomst.

NIEUWS: Blijf Op de Hoogte van Onze Ontwikkelingen

Laatste Updates en Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn om Bjorn in de spotlight te zien en meer te ontdekken over wat er speelt bij Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V.

CONTACT: Bereik Ons Snel en Eenvoudig

Adres en Contactinformatie

Van Wijlen B.V.
Heistraat 112a
5161 GJ Sprang-Capelle
Telefoon: (0416) 27 95 69
E-mail: info@vanwijlen.eu

Blogs

Ontdek ons laatste blogs

45799_groot
Handjes in de lucht voor maairobots in Waalwijk
De 36 grassportvelden in de gemeente Waalwijk worden sinds een jaar gemaaid door maairobots. Het is een belangrijk onderdeel van het plan van aanpak waarmee de plaatselijke aannemer Van Wijlen de aanbesteding van de gemeente voor het sportveldonderhoud in de wacht sleepte.
IMG_0279
Rentmeester sportvelden Moerdijk
In de traditionele aanpak bepaalt de opdrachtgever of externe adviseur welke werkzaamheden nodig zijn en controleert de opdrachtgever de voortgang. In dit geval heeft de aannemer een rentmeester aangesteld.
41898_groot
Pilot groene parkeerplaatsen Gemeente Waalwijk
Gemeente Waalwijk en aannemersbedrijf Van Wijlen uit Sprang-Capelle slaan de handen ineen in de strijd tegen de gevolgen van klimaatverandering