Toekomstgerichte overname: Verhagen Kaatsheuvel gaat verder onder de vlag van VAN WIJLEN.

9509a1ff-a333-4c31-8e56-2e1b20a4e951

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat VAN WIJLEN met ingang van 17 april Verhagen Kaatsheuvel heeft overgenomen. Verhagen, gestart in 1965 als loonbedrijf C.A. Verhagen, heeft zich ontwikkeld tot een serieuze speler in de grond-, weg- en waterbouwsector.

Deze belangrijke stap is genomen omdat Verhagen Kaatsheuvel geen opvolging kon vinden binnen het eigen bedrijf. De overname is in gang gezet door ondertekening van de intentieverklaring op 18 oktober vorig jaar.

De directies van beide bedrijven zien veel gemeenschappelijke waarden en hebben een geschiedenis van succesvolle samenwerkingen. Verhagen vertrouwt in VAN WIJLEN als een betrouwbare regionale partner die de continuïteit van het bedrijf en het welzijn van haar werknemers zal waarborgen.

Voor VAN WIJLEN vertegenwoordigt deze overname niet alleen een uitbreiding van activiteiten maar ook een fusie van gedeelde waarden en visies, wat onze marktpositie verder versterkt. Dit wordt ondersteund door recente ontwikkelingen zoals het IBOR-contract met de gemeente Loon op Zand en de groeiende vraag naar onze diensten, wat veelbelovende nieuwe kansen biedt.

We kijken uit naar deze nieuwe fase en zijn dankbaar voor iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van Verhagen Kaatsheuvel. We staan aan het begin van een toekomst vol groei en nieuwe mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Verhagen Kaatsheuvel: Corné Kimenai via 06-51287054 of via email: corne@verhagenkaatsheuvel.nl of VAN WIJLEN 06-34397805 bert.janssen@vanwijlen.eu

nieuws

Ons laatste nieuws

IMG_6136
🚧 Projectupdate: Buitenruimte van het Kruithuis in Den Bosch 🚧
We zijn trost te kunnen melden dat VAN WIJLEN onlangs de reconstructie van de buitenruimte van het historische Kruithuis in Den Bosch succesvol heeft voltooid. Dit iconische rijksmonument ondergaat een transformatie naar een Vesting- en Watermuseum, een sleutelproject voor de ontwikkeling van 's-Hertogenbosch als Cultuurstad.
9509a1ff-a333-4c31-8e56-2e1b20a4e951
Toekomstgerichte overname
Verhagen Kaatsheuvel gaat verder onder de vlag van VAN WIJLEN. De directies van beide bedrijven zien veel gemeenschappelijke waarden en hebben een geschiedenis van succesvolle samenwerkingen. Verhagen vertrouwt in VAN WIJLEN als een betrouwbare regionale partner die de continuïteit van het bedrijf en het welzijn van haar werknemers zal waarborgen.
45629_groot
Gemeente Waalwijk en VAN WIJLEN verduurzamen sportpark De Gaard
Sportpark De Gaard in Landgoed Driessen wordt 'blauw' en klimaatadaptief. Gemeente Waalwijk pakt dit in een bouwteam samen op met VAN WIJLEN