Nieuw hoofdveld RKC Waalwijk

IMG_5055

Nieuw Hybride Veld voor RKC Waalwijk: VAN WIJLEN aan de Slag!
We zijn verheugd om aan te kondigen dat VAN WIJLEN een nieuw veld gaat aanleggen voor RKC Waalwijk. Ook komend seizoen zal RKC weer schitteren in de eredivisie, en dat doen ze op een gloednieuw hybride voetbalveld.
De werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang, zodat we voor de start van het seizoen een prachtige grasmat kunnen opleveren. VAN WIJLEN en RKC Waalwijk zijn geen onbekenden van elkaar; ook het vorige hoofdveld en de trainingsvelden zijn door ons aangelegd. Samen gaan we voor een succesvol seizoen! ⚽💚

nieuws

Ons laatste nieuws

download
Natuurontwikkeling Westelijke Langstraat
Natuurontwikkeling Westelijke Langstraat in beeld. Een prachtig voorbeeld en impressie van het werk van onze afdeling groenbeheer en onderhoud aan de Westelijke Langstraat. Natuurherstel en ontwikkeling door de team groen van VAN WIJLEN
IMG_5055
Nieuw hoofdveld RKC Waalwijk
Nieuw Hybride Veld voor RKC Waalwijk: VAN WIJLEN aan de Slag! We zijn verheugd om aan te kondigen dat VAN WIJLEN een nieuw veld gaat aanleggen voor RKC Waalwijk.
IMG_6136
🚧 Projectupdate: Buitenruimte van het Kruithuis in Den Bosch 🚧
We zijn trost te kunnen melden dat VAN WIJLEN onlangs de reconstructie van de buitenruimte van het historische Kruithuis in Den Bosch succesvol heeft voltooid. Dit iconische rijksmonument ondergaat een transformatie naar een Vesting- en Watermuseum, een sleutelproject voor de ontwikkeling van 's-Hertogenbosch als Cultuurstad.