KIWA certificering

1709809629351

We zijn enorm enthousiast om aan te kondigen dat we recentelijk de Kiwa-certificering voor de installatie van hybride grassystemen in ontvangst hebben genomen, overhandigd door Sander van der Holst. Als pioniers in deze sector zijn wij nu het enige bedrijf in Nederland dat het recht heeft om hybride velden te installeren volgens een officieel erkend en gecertificeerd proces.

nieuws

Ons laatste nieuws

IMG_6136
🚧 Projectupdate: Buitenruimte van het Kruithuis in Den Bosch 🚧
We zijn trost te kunnen melden dat VAN WIJLEN onlangs de reconstructie van de buitenruimte van het historische Kruithuis in Den Bosch succesvol heeft voltooid. Dit iconische rijksmonument ondergaat een transformatie naar een Vesting- en Watermuseum, een sleutelproject voor de ontwikkeling van 's-Hertogenbosch als Cultuurstad.
9509a1ff-a333-4c31-8e56-2e1b20a4e951
Toekomstgerichte overname
Verhagen Kaatsheuvel gaat verder onder de vlag van VAN WIJLEN. De directies van beide bedrijven zien veel gemeenschappelijke waarden en hebben een geschiedenis van succesvolle samenwerkingen. Verhagen vertrouwt in VAN WIJLEN als een betrouwbare regionale partner die de continuïteit van het bedrijf en het welzijn van haar werknemers zal waarborgen.
45629_groot
Gemeente Waalwijk en VAN WIJLEN verduurzamen sportpark De Gaard
Sportpark De Gaard in Landgoed Driessen wordt 'blauw' en klimaatadaptief. Gemeente Waalwijk pakt dit in een bouwteam samen op met VAN WIJLEN