🚧 Projectupdate: Buitenruimte van het Kruithuis in Den Bosch 🚧

IMG_6136

We zijn verheugd te delen dat VAN WIJLEN onlangs betrokken is geweest bij de reconstructie van de buitenruimte van het historische Kruithuis in Den Bosch. Dit iconische rijksmonument wordt getransformeerd tot een Vesting- en Watermuseum, een belangrijke ontwikkeling voor ‘s-Hertogenbosch als Cultuurstad.

Bij VAN WIJLEN zijn we trots op onze bijdrage aan dit project, waarbij de focus lag op het zorgvuldig herstellen en opnieuw vormgeven van de buitenruimte. Dit werk draagt bij aan de instandhouding van het monument en verrijkt de culturele en historische waarde van de omgeving.

Wij kijken terug op een vruchtbare samenwerking met alle betrokkenen en zijn enthousiast over het eindresultaat. Een welverdiend dank aan ons team en alle partners voor hun harde werk en toewijding! πŸ™Œ

#restauratie #buitenruimte #erfgoed #cultuurstad #sHertogenbosch #VANWIJLEN

nieuws

Ons laatste nieuws

IMG_6136
🚧 Projectupdate: Buitenruimte van het Kruithuis in Den Bosch 🚧
We zijn trost te kunnen melden dat VAN WIJLEN onlangs de reconstructie van de buitenruimte van het historische Kruithuis in Den Bosch succesvol heeft voltooid. Dit iconische rijksmonument ondergaat een transformatie naar een Vesting- en Watermuseum, een sleutelproject voor de ontwikkeling van 's-Hertogenbosch als Cultuurstad.
9509a1ff-a333-4c31-8e56-2e1b20a4e951
Toekomstgerichte overname
Verhagen Kaatsheuvel gaat verder onder de vlag van VAN WIJLEN. De directies van beide bedrijven zien veel gemeenschappelijke waarden en hebben een geschiedenis van succesvolle samenwerkingen. Verhagen vertrouwt in VAN WIJLEN als een betrouwbare regionale partner die de continuΓ―teit van het bedrijf en het welzijn van haar werknemers zal waarborgen.
45629_groot
Gemeente Waalwijk en VAN WIJLEN verduurzamen sportpark De Gaard
Sportpark De Gaard in Landgoed Driessen wordt 'blauw' en klimaatadaptief. Gemeente Waalwijk pakt dit in een bouwteam samen op met VAN WIJLEN