Grondig in velden en wegen
U zoekt een aannemer voor de aanleg van een verharding, ander infra gerelateerd werk of onderhoud ervan. Of het nu gaat om land- of waterbodemsanering, afvoer of acceptatie van grond, onderhoud van groenvoorzieningen of zelfs de ontwikkeling van complete sportvelden. Allemaal specialismen waarvoor aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. uw betrouwbare partner is.

Socialer ondernemen

Vanaf 1 augustus 2015 zijn wij een PSO-gecertificeerd bedrijf. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat Aannemersbedrijf Van Wijlen niet alleen in haar werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt, maar hen ook in de eigen bedrijfsvoering een plek biedt.

Wat is de PSO?

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het keurmerk voor organisaties die werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De PSO is een (h)erkenning voor organisaties die socialer dan gemiddeld ondernemen. Meedoen biedt voordelen voor iedereen. Meer organisaties creëren kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én de sociale identiteit van de deelnemende organisatie wordt zichtbaar voor medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en klanten.

Hoe werkt de PSO?

PSO heeft vier niveaus: een aspirant-status en drie treden. Er wordt gemeten hoe organisaties bovengemiddeld scoren ten opzichte van andere organisaties als het gaat om het duurzaam bieden van passende werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Ook de prestatie van leveranciers en samenwerkingspartners wordt inzichtelijk gemaakt.

Sponsoring

Daarnaast is Van Wijlen sponsor van diverse verenigingen en activiteiten, zoals diverse voetbal-, handbal-, tennis- en hockeyverenigingen. Diverse scouting-, muziek- en toneelverenigingen, maar ook van verschillende evenementen zoals Roparun Dongen, Willem van Oranje – fietsen voor onderwijs, Liberty Run, Pleinfestival Kaatsheuvel en ‘80 van de Langstraat’.

De bijdrage die Van Wijlen levert aan de diverse verenigingen en organisaties wisselt van het leveren van materieel tot een financiële bijdrage.

Ook in sociaalmaatschappelijke context zijn wij (financieel) nauw betrokken bij onderstaande doelen:Hospice Francinus de Wind

Hospice Francinus de Wind biedt een gastvrij alternatief voor thuis, waar terminale patiënten op hun eigen wijze de laatste fase van het leven kunnen doorbrengen.

www.hospicefdw.nl

Voedselbank de Rijglaars

Stichting Voedselbank Waalwijk – De Rijglaars – heeft tot doel mensen met financiële problemen die leven in armoede, binnen de Gemeente Waalwijk te voorzien van een voedselpakket.

www.voedselbankwaalwijk.nl

Villa Pardoes

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigende zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar.

www.villapardoes.nl
Nieuws
Nieuwsbrieven
Inschrijven nieuwsbrief
In het nieuws
 • Bjorn in the spotlight

  openen

 • Goed begin van het nieuwe jaar


  openen

 • Klaar voor het echte werk

  openen

 • Fieldmanager

  Sensors zorgen voor betere velden in Sprang-Capelle.

  openen

 • Grondig

  Artikel ’25 Jaar loonwerkonderwijs’.
  openen

 • Grondig

  Artikel ‘Groei aan de voorkant geregeld’.
  openen

 • Weekblad Waalwijk – 21 oktober 2015

  Artikel ‘Van Wijlen neemt trots PSO-certificaat in ontvangst’.

  openen

 • Archief