Grondig in velden en wegen
U zoekt een aannemer voor de aanleg van een verharding, ander infra gerelateerd werk of onderhoud ervan. Of het nu gaat om land- of waterbodemsanering, afvoer of acceptatie van grond, onderhoud van groenvoorzieningen of zelfs de ontwikkeling van complete sportvelden. Allemaal specialismen waarvoor aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. uw betrouwbare partner is.

Combinatiedeklaag Mauser Benelux B.V.

Bij Mauser Benelux B.V. te Oosterhout heeft Aannemersbedrijf Van Wijlen de bestaande asfaltverharding overlaagd. Mauser had de wens om een hoogwaardige verharding aan te leggen ten behoeve van haar bedrijfsactiviteiten. Daarom is in plaats van een traditionele asfaltdeklaag een combinatiedeklaag toegepast.

Een combinatiedeklaag is een deklaag waarin de eigenschappen van twee materialen worden gecombineerd: het flexible en voegloze karakter van asfalt en de sterkte van cementbeton. Een combinatiedeklaag bestaat uit een zeer open asfaltbeton met een hoog percentage holle ruimte, waarbij de holle ruimte in een tweede werkgang wordt gevuld met een (kunstof) gemodificeerde cementslurry. Na uitharding van de mortel heeft men een semi flexibele laag. De combinatiedeklaag is bijzonder geschikt voor activiteiten waar de belasting zo groot en langdurig zijn dat asfalt vervormd. De combinatiedeklaag is eerder aangelegd bij de Milieustraat te Sprang Capelle en het eigen terrein ten behoeve van grondinname BRL 9335-1.

 

Combinatiedeklaag Mauser Benelux B.V.
Combinatiedeklaag Mauser Benelux B.V.

< terug naar infra
Nieuws
Nieuwsbrieven
Inschrijven nieuwsbrief
In het nieuws
 • Bjorn in the spotlight

  openen

 • Goed begin van het nieuwe jaar


  openen

 • Klaar voor het echte werk

  openen

 • Fieldmanager

  Sensors zorgen voor betere velden in Sprang-Capelle.

  openen

 • Grondig

  Artikel ’25 Jaar loonwerkonderwijs’.
  openen

 • Grondig

  Artikel ‘Groei aan de voorkant geregeld’.
  openen

 • Weekblad Waalwijk – 21 oktober 2015

  Artikel ‘Van Wijlen neemt trots PSO-certificaat in ontvangst’.

  openen

 • Archief