Grondig in velden en wegen
U zoekt een aannemer voor de aanleg van een verharding, ander infra gerelateerd werk of onderhoud ervan. Of het nu gaat om land- of waterbodemsanering, afvoer of acceptatie van grond, onderhoud van groenvoorzieningen of zelfs de ontwikkeling van complete sportvelden. Allemaal specialismen waarvoor aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. uw betrouwbare partner is.

Bermverlaging

Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. verzorgt voor diverse gemeentes het onderhoud aan de wegbermen. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het verlagen en herstellen van de wegbermen.

Gedurende het jaar worden de verschillende wegbermen kapot gereden. De grote gaten die hierdoor ontstaan zorgen voor gevaarlijke situaties.

Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. herstelt dit, zodat de bermen in een goede staat verkeren en gevaarlijke situaties door onveilige bermen worden voorkomen.

Het verlagen van de wegbermen wordt gedaan, omdat door te hoge wegbermen een slechte afwatering ontstaat en de wegmarkeringen vaak minder zichtbaar zijn, waardoor gevaarlijke situaties makkelijker ontstaan. Door de wegbermen met enkele centimeters te verlagen is de afwatering weer in orde en zijn de markeringen weer zichtbaar. Naast een veiligere situatie zorgen goed onderhouden wegbermen voor het behoud van een asfaltverharding.

Alle vrijkomende grond wordt gekeurd en geaccepteerd conform BRL 9335-1.

Bermverlaging<br/><br/>

< terug naar groen
Nieuws
Nieuwsbrieven
Inschrijven nieuwsbrief
In het nieuws
 • Klimaatneutraal middenin natuurgebied?

  ‘Ze verklaren mij voor gek. Mij best!’

  Nu nog een verouderd zootje, maar middenin natuurgebied Het Labbegat in Sprang-Capelle legt aannemersbedrijf Van Wijlen de lat hoog; een klimaatneutraal bedrijf. Binnen twee jaar!

  Lees het hele artikel van het Brabants Dagblad online.

 • Weer een stap verder!

  openen

 • Deelnemer Green Deal Waalwijk

  openen

 • Stigas Gezond & Vitaal werken prijs

  openen

 • Fieldmanager

  Sensors zorgen voor betere velden in Sprang-Capelle.

  openen

 • Grondig

  Artikel ’25 Jaar loonwerkonderwijs’.
  openen

 • Grondig

  Artikel ‘Groei aan de voorkant geregeld’.
  openen

 • Weekblad Waalwijk – 21 oktober 2015

  Artikel ‘Van Wijlen neemt trots PSO-certificaat in ontvangst’.

  openen

 • Archief