‘Jongeren meenemen in het verhaal van kunstgras’

John Stevens

John Stevens

Medewerker sportvelden, meewerkend voorman

Ze bieden je hier zoveel kansen

Via mijn broer kwam ik in gesprek met VAN WIJLEN en het voelde gelijk goed. Ik ben als hovenier begonnen en zit nu in de kunstgras sportvelden. Dat is ontstaan omdat ik met een vaste collega-voorman werkte die alles met kunstgras kon. Dat was mooi om te zien, ik heb veel van hem geleerd. Ik ben me nu aan het ontwikkelen tot leermeester. Jongeren ook enthousiast maken voor het kunstgras en ze meenemen in het verhaal van kunstgras en wat er allemaal bij komt kijken, vind ik mooi om te doen.

Bij het aanleggen van het hybridegras op het sportveld van Heracles in Almelo ben ik opgetreden als voorman. Ik kreeg veel verantwoordelijkheden heb het echt naar mijn zin gehad. Ook de samenwerking met de jongens van infra vond ik leuk. Sinds kort ben ik doorgegroeid naar meewerkend voorman.

Bij VAN WIJLEN wordt goed naar veiligheid en ergonomie gekeken. Dat is belangrijk om het fysieke werk gezond vol te houden. Daarnaast wordt er veel georganiseerd om elkaar als medewerkers ook na het werk gezellig te ontmoeten. Tijdens de jaarlijkse familiedag wordt ook mijn gezin bij VAN WIJLEN betrokken. Na de geboorte van mijn eerste dochter wilde ik graag vier dagen gaan werken. Daarin kreeg ik alle ruimte. Bij het project in Almelo kon ik thuis eerst overleggen of het project voor mijn gezin ook haalbaar was.

 

 

 

 

IMG_4966
'Jongeren meenemen in het verhaal van kunstgras'
John Stevens uit Hank
verhalen van medewerkers

Ook jouw verhaal delen?