‘Hoe krapper de straten, hoe beter’

Adriaan Timmermans

Adriaan Timmermans

Vrachtwagenchauffeur

Ik heb mijn droom kunnen verwezenlijken

Na afronding van de praktijkschool gaf mijn docent groen aan dat ik eens bij VAN WIJLEN moest gaan kijken. Dat heb ik gedaan, ik kwam hier als broekie binnen, maar de directeur heeft mij een kans gegeven en ik ben meteen aan de slag gegaan. Ik ben begonnen bij de discipline Infra. Daar heb ik het bedrijf en de collega’s leren kennen. Vervolgens ben ik de Weijs-opleiding gaan doen en heb me verder verdiept in de discipline Infra.  Na 4,5 jaar verschillende trekker-werkzaamheden te verrichten, heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken. Sinds een jaar werk ik als vrachtwagenchauffeur voor VAN WIJLEN.

VAN WIJLEN heeft mooi materiaal waar wij mee op pad worden gestuurd. Er wordt verantwoordelijkheid van je verwacht en dit vind ik belangrijk. In mijn functie als trekker-chauffeur was ik alleen werkzaam rondom Sprang-Capelle, maar nu ga ik veel verder weg. Nu zie ik meer van Nederland. Daarnaast vind ik het leuk dat ik veel uitdaging heb. Hoe krapper de straten zijn, hoe beter.

De sfeer bij VAN WIJLEN vind ik fijn. Op dit moment is er veel jeugd werkzaam. Die jongens moet je goed begeleiden. Zelf ben ik ook zo begonnen. Als er een collega naar me toe komt om te vragen hoe iets werkt, vind ik het leuk om dat uit te leggen. Ik vind het mooi als je weer iets door kunt geven.

IMG_4907
Mooi, dat je bij VAN WIJLEN kunt groeien.
Adriaan Timmermans uit 's Gravenmoer
IMG_5524 (1)
Fulltime
Sprang-Capelle
Team Infra
IMG_4750
Fulltime
Sprang-Capelle
Team Groen
verhalen van medewerkers

Ook jouw verhaal delen?