‘Samen het beste resultaat boeken’

Patrick van Gils

Patrick van Gils

Adviseur en projectbegeleider

Schakelen met sportverenigingen, uitvoerders, projectleiders en leveranciers

Ik ondersteun de projectleiders en uitvoerders van VAN WIJLEN met de calculatie en werkvoorbereiding van sportvelden, aanvragen van offertes, controleren aan welke eisen we moeten voldoen en het maken van een Veiligheids- en Gezondheidsplan. Ik sluit ook bij bouwvergaderingen aan en voor Infra en Groen ondersteun ik bij het opstellen van de Plannen van Aanpak. Sinds vorig jaar ben ik rentmeester van de sportvelden van de gemeente Moerdijk (zie blogs).

Het leukste van mijn functie vind ik dat ik veel aan het schakelen ben met verschillende partijen: sportverenigingen, uitvoerders, projectleiders, uitvoerend personeel, leveranciers, gemeentes en andere opdrachtgevers. Ik sta eigenlijk tussen de uitvoerders en de opdrachtgevers en verenigingen in. Ik werk voornamelijk op kantoor, maar ga ook vaak naar buiten. Ik sluit bij bouwvergaderingen aan en ga tijdens de uitvoering van projecten langs om te kijken of het allemaal goed gaat. Dan is het leuk om te zien hoe een sportpark zich ontwikkelt. 

VAN WIJLEN zet zich in voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En veel is hier gewoon goed geregeld. Dat maakt mijn werk makkelijker als ik een Plan van Aanpak moet schijven of een werk moet voorbereiden. Ik hoef niet elke keer het wiel uit te vinden. Daarmee maken wij echt het verschil met andere bedrijven.

IMG_5738
'Samen het beste resultaat boeken'
Patrick van Gils uit Made
gerelateerde vacatures

Zoek je iets soortgelijks?

Geen vacatures gevonden
verhalen van medewerkers

Ook jouw verhaal delen?