Grondig in velden en wegen
U zoekt een aannemer voor de aanleg van een verharding, ander infra gerelateerd werk of onderhoud ervan. Of het nu gaat om land- of waterbodemsanering, afvoer of acceptatie van grond, onderhoud van groenvoorzieningen of zelfs de ontwikkeling van complete sportvelden. Allemaal specialismen waarvoor aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. uw betrouwbare partner is.

Van Wijlen BV neemt C.S.C.-dochter CSC-De Meent over.

Focus op kerntaken verbetert dienstverlening van beide specialisten.

Aannemersbedrijf Van Wijlen BV heeft een akkoord bereikt met C.S.C. Ceelen Sport Constructies BV inzake de overname van CSC-De Meent, een onderdeel van C.S.C. Ceelen Sport Constructies BV in Boxtel (Noord-Brabant). Door de overname per 1 maart 2016 zijn beide partijen nog beter in staat om zich te richten op hun kernactiviteiten.

Bart van Wijlen namens Aannemersbedrijf Van Wijlen BV: “Met de overname van CSC-De Meent versterken wij onze positie in de markt, waar schaalvergroting en flexibiliteit steeds belangrijker worden. Beide partijen leggen met deze overname de focus op hun eigen unieke dienstverlening. In de toekomst zullen we blijven samenwerken met C.S.C.”

Theo Ceelen namens C.S.C.: “Onze opdrachtgevers selecteren steeds meer op totale dienstverlening oftewel het compleet ontzorgen. Om onze projecten perfect te organiseren, hoeven we niet alles zelf te doen. Vandaar dat we de specifieke aannemersactiviteiten van CSC-De Meent overdoen aan een gerespecteerde marktpartij op dat terrein, Van Wijlen BV. Op deze wijze kan C.S.C. verbeterde dienstverlening weer op maat in huren bij Van Wijlen BV.“

Begrip in de markt
Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. is al meer dan 80 jaar een betrokken partner in infra, milieu, sport en groen. CSC-De Meent is al jaren specialist in renovatie en onderhoud van natuurgrasvelden. Beide bedrijven zijn inmiddels een begrip in Zuid-Nederland. De steeds verder gaande specialisatie en schaalvergroting verplichtte C.S.C.-dochter, CSC-De Meent om zich te bezinnen en te concentreren op hun kernactiviteiten. Door deze overname wordt Van Wijlen BV een grote speler binnen de sportbranche met een sterke positie in de Zuid-Nederlandse markt.

Nieuwe koers
C.S.C. is op dit moment marktleider in de Nederlandse markt van aanleg en onderhoud van sportvelden (natuurgras en kunstgras) C.S.C. heeft haar strategie gericht op het volledig ontzorgen van opdrachtgevers, met een combinatie van ontwerp, aanleg, onderhoud, garantie performance en financiering van sportaccommodaties. Daarbij wordt het uitvoerend (onderhouds)werk niet langer allemaal in eigen beheer gedaan, maar efficiënt en op maat ingekocht.


< terug naar nieuws
Nieuws
Nieuwsbrieven
Inschrijven nieuwsbrief
In het nieuws
 • Stemt u ook op Bart van Wijlen?


  openen

 • Weijs werkend leren van start in september

  openen

 • Gertjan de Vet maakt overstap naar Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V.

  openen

 • Van Wijlen BV neemt C.S.C.-dochter CSC-De Meent over.

  Focus op kerntaken verbetert dienstverlening van beide specialisten.

  openen

 • Fieldmanager

  Sensors zorgen voor betere velden in Sprang-Capelle.

  openen

 • Grondig

  Artikel ’25 jaar loonwerkonderwijs’.
  openen

 • Grondig

  Artikel ‘Groei aan de voorkant geregeld’.
  openen

 • Weekblad Waalwijk – 21 oktober 2015

  Artikel ‘Van Wijlen neemt trots PSO-certificaat in ontvangst’.

  openen

 • Archief