Grondig in velden en wegen
U zoekt een aannemer voor de aanleg van een verharding, ander infra gerelateerd werk of onderhoud ervan. Of het nu gaat om land- of waterbodemsanering, afvoer of acceptatie van grond, onderhoud van groenvoorzieningen of zelfs de ontwikkeling van complete sportvelden. Allemaal specialismen waarvoor aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. uw betrouwbare partner is.

Deelnemer Green Deal Waalwijk

Wij willen de wereld mooier maken, zodat iedereen meer geniet van wonen, werken, recreëren en sporten. Wij vinden het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Eén van onze gewaagde doelen is om in 2023 een organisatie te zijn die volledig klimaatneutraal werkt. Wij zien genoeg kansen om vernieuwingen door te voeren. Een klimaatneutrale omgeving zullen we toch samen moeten bouwen! Daarom zijn we deelnemer geworden van de ‘Stichting Waalwijk CO2 vrij’ die energiebesparing en productie van duurzame energie stimuleert.

Binnen de ‘Stichting Waalwijk CO2 vrij’ hebben wij onze nieuwe locatie aan de Winterdijk 17  aangemeld voor de ‘Green Deal voor duurzaamheid op bedrijventerrein in de gemeente Waalwijk’. Deze locatie richten wij de komende jaren in als duurzaamste bedrijfsterrein van Waalwijk. Het terrein wordt op termijn volledig zelfvoorzienend: eigen energie- en warmteopwekking middels zonnepanelen en/of aardwarmte. Het hemelwater willen wij gaan opvangen voor eigen gebruik. Het is onze ambitie om op deze locatie een waterstoftankstation en lokale productie van waterstof te realiseren.


< terug naar nieuws
Nieuws
Nieuwsbrieven
Inschrijven nieuwsbrief
In het nieuws
 • Wij zijn door naar de finale van de BOV-Trofee 2021!

   

  Jaarlijks wordt de BOV-Trofee uitgereikt aan een ondernemer met de beste visie op zijn of haar vakgebied. Het thema van dit jaar is: Van Betekenis. Hierbij gaat het om welke waarde een ondernemer en zijn organisatie heeft voor de maatschappij.
  Wij zijn er erg trots op om uit een voorselectie van 6 bedrijven, samen met 2 andere bedrijven door te gaan naar de finale. Deze vindt op 4 november plaats, dan wordt de BOV-winnaar gekozen. Op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Volg ons dan op social media.

 • Uitreiking Groene Pluim

  Op 23 juni jl. ontvingen we uit handen van wethouder Dilek Obadasi van de gemeente Waalwijk de Groene Pluim. Als duurzame organisatie is dit een onderscheiding waar we erg trots op zijn. openen

 • Klimaatneutraal middenin natuurgebied?

  ‘Ze verklaren mij voor gek. Mij best!’

  Nu nog een verouderd zootje, maar middenin natuurgebied Het Labbegat in Sprang-Capelle legt aannemersbedrijf Van Wijlen de lat hoog; een klimaatneutraal bedrijf. Binnen twee jaar!

  Lees het hele artikel van het Brabants Dagblad online.

 • Weer een stap verder!

  openen

 • Fieldmanager

  Sensors zorgen voor betere velden in Sprang-Capelle.

  openen

 • Grondig

  Artikel ’25 Jaar loonwerkonderwijs’.
  openen

 • Grondig

  Artikel ‘Groei aan de voorkant geregeld’.
  openen

 • Weekblad Waalwijk – 21 oktober 2015

  Artikel ‘Van Wijlen neemt trots PSO-certificaat in ontvangst’.

  openen

 • Archief