Grondig in velden en wegen
U zoekt een aannemer voor de aanleg van een verharding, ander infra gerelateerd werk of onderhoud ervan. Of het nu gaat om land- of waterbodemsanering, afvoer of acceptatie van grond, onderhoud van groenvoorzieningen of zelfs de ontwikkeling van complete sportvelden. Allemaal specialismen waarvoor aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. uw betrouwbare partner is.

x

Milieu

Werken aan land en het milieu zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu gaat om calamiteiten, schone of niet toepasbare grond: voor elke grondactiviteit biedt Van Wijlen u een oplossing op maat. Zelfs voor de afvoer en acceptatie van dergelijke grond kunt u via onze eigen erkende grondbank bij ons terecht.

Volledig gecertificeerd

Aannemersbedrijf Van Wijlen is BRL 9335-1 gecertificeerd. Dit betekent dat wij individuele partijen grond mogen accepteren en toepassen conform wettelijke eisen uit het besluit bodemkwaliteit.

Daarnaast voeren wij land- en waterbodemsaneringen uit. Hiervoor zijn we in het bezit van het BRL 7000 certificaat, waarmee we voldoen aan de wettelijke voorwaarden en de beoordelingsrichtlijn voor ‘uitvoering van (water)bodemsaneringen en ingrepen in de waterbodem’.

Milieustraat

Bovendien exploiteert Van Wijlen namens de gemeente Waalwijk de milieustraat aan de Dullaertweg in Sprang-Capelle. Deze is voor particulieren iedere zaterdag geopend van: 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 15.00 uur. Als inwoner van de Gemeente Waalwijk bent u hier welkom voor het particulier deponeren van grond en groenafval.


Referenties van Wijlen Milieu:

Nieuws
Nieuwsbrieven
Inschrijven nieuwsbrief
In het nieuws
 • Uitreiking Groene Pluim

  Op 23 juni jl. ontvingen we uit handen van wethouder Dilek Obadasi van de gemeente Waalwijk de Groene Pluim. Als duurzame organisatie is dit een onderscheiding waar we erg trots op zijn. openen

 • Klimaatneutraal middenin natuurgebied?

  ‘Ze verklaren mij voor gek. Mij best!’

  Nu nog een verouderd zootje, maar middenin natuurgebied Het Labbegat in Sprang-Capelle legt aannemersbedrijf Van Wijlen de lat hoog; een klimaatneutraal bedrijf. Binnen twee jaar!

  Lees het hele artikel van het Brabants Dagblad online.

 • Weer een stap verder!

  openen

 • Deelnemer Green Deal Waalwijk

  openen

 • Fieldmanager

  Sensors zorgen voor betere velden in Sprang-Capelle.

  openen

 • Grondig

  Artikel ’25 Jaar loonwerkonderwijs’.
  openen

 • Grondig

  Artikel ‘Groei aan de voorkant geregeld’.
  openen

 • Weekblad Waalwijk – 21 oktober 2015

  Artikel ‘Van Wijlen neemt trots PSO-certificaat in ontvangst’.

  openen

 • Archief