Hybrid grass

Hybride sportvelden

Hybride sportvelden

Wat is Hybride gras NATUURLIJK ANTWOORD VOOR TOENEMEND GEBRUIK HATKO HYBRIDGRASS combineert alle voordelen van een natuurlijk grasspeeloppervlak met de sterkte en duurzaamheid van kunstgras. Het HYBRIDGRASS systeem bestaat uit synthetische grasvezels van hoge kwaliteit, getuft in een speciale gepatenteerde drager met meer dan 50% holtes die de groeiomstandigheden voor het natuurlijke gras verbeteren. HYBRIDGRASS tapijt wordt geïnstalleerd op een zorgvuldig geselecteerde wortelzonelaag en gevuld met een specifiek gedefinieerd wortelzonemengsel voordat hoogwaardig sportveldgras in het oppervlak wordt gezaaid.

Hatko Hybrid Grass

Het ultieme huwelijk tussen natuurlijk en synthetisch gras
Hybrid grass
Hybride sportvelden
HATKO HYBRIDGRASS combineert alle voordelen van een natuurlijk grasspeeloppervlak met de sterkte en duurzaamheid van kunstgras. Het HYBRIDGRASS systeem bestaat uit synthetische grasvezels van hoge kwaliteit, getuft in een speciale gepatenteerde drager met meer dan 50% holtes die de groeiomstandigheden voor het natuurlijke gras verbeteren. HYBRIDGRASS tapijt wordt geïnstalleerd op een zorgvuldig geselecteerde wortelzonelaag en gevuld met een specifiek gedefinieerd wortelzonemengsel voordat hoogwaardig sportveldgras in het oppervlak wordt gezaaid.
Over
Van Wijlen richt zich op het stimuleren van biodiversiteit binnen en rondom sportfaciliteiten in gemeenten. Ons proces start met een quickscan om de potentie voor het vergroten van de biodiversiteit op uw sportparken snel te identificeren. Deze initiële stap stelt ons in staat om specifieke mogelijkheden voor verbetering in kaart te brengen. Na deze analyse fase, werken we hand in hand met uw team om de geïdentificeerde maatregelen te implementeren. Ons doel is niet alleen het verhogen van de biodiversiteit, maar ook het creëren van een duurzame en groene omgeving die bijdraagt aan de levenskwaliteit in uw gemeente.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA