Grondig in velden en wegen
U zoekt een aannemer voor de aanleg van een verharding, ander infra gerelateerd werk of onderhoud ervan. Of het nu gaat om land- of waterbodemsanering, afvoer of acceptatie van grond, onderhoud van groenvoorzieningen of zelfs de ontwikkeling van complete sportvelden. Allemaal specialismen waarvoor aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. uw betrouwbare partner is.

Disclaimer

Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. is verantwoordelijk voor de inhoud van www.vanwijlen.eu en doet er alles aan om de website actueel en correct te houden. Mocht u toch informatie treffen die niet correct is of heeft u suggesties of opmerkingen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Onder ‘contact’ ziet u hoe en op welke manieren (digitaal, telefonisch, schriftelijk, persoonlijk) u ons kunt bereiken.

E-mail

E-mail bericht is slechts bestemd voor de (rechts)persoon aan wie het is gericht en kan informatie bevatten die persoonlijk of vertrouwelijk is en niet openbaar mag worden gemaakt krachtens wet- of regelgeving of overeenkomst. Indien een ander dan geadresseerde dit e-mail bericht ontvangt of anderszins in handen krijgt is hij niet gerechtigd tot kennisneming, verspreiding, openbaar maken of vermenigvuldigen daarvan. Hij wordt verzocht onmiddellijk Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. telefonisch (+31 (0)416 279569) op de hoogte te stellen en het e-mail bericht te vernietigen. Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Dit e-mail bericht brengt geen enkele contractuele gebondenheid voor Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. tot stand.

Privacy beleid

Download hier ons privacy beleid.

Nieuws
Nieuwsbrieven
Inschrijven nieuwsbrief
In het nieuws
 • Bjorn in the spotlight

  openen

 • Goed begin van het nieuwe jaar


  openen

 • Klaar voor het echte werk

  openen

 • Fieldmanager

  Sensors zorgen voor betere velden in Sprang-Capelle.

  openen

 • Grondig

  Artikel ’25 Jaar loonwerkonderwijs’.
  openen

 • Grondig

  Artikel ‘Groei aan de voorkant geregeld’.
  openen

 • Weekblad Waalwijk – 21 oktober 2015

  Artikel ‘Van Wijlen neemt trots PSO-certificaat in ontvangst’.

  openen

 • Archief