Grondig in velden en wegen
U zoekt een aannemer voor de aanleg van een verharding, ander infra gerelateerd werk of onderhoud ervan. Of het nu gaat om land- of waterbodemsanering, afvoer of acceptatie van grond, onderhoud van groenvoorzieningen of zelfs de ontwikkeling van complete sportvelden. Allemaal specialismen waarvoor aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. uw betrouwbare partner is.

Genomineerd voor Cumela-onderneming van het jaar 2016!

Brancheorganisatie CUMELA Nederland heeft bekend gemaakt dat wij genomineerd zijn voor de titel Onderneming van het jaar 2016! Een selectiecommissie heeft alle 18 inzenders getoetst op hun toekomstgerichtheid. Van Wijlen is één van de drie bedrijven die ‘ijzersterk naar morgen’ onderneemt en daarom zijn wij voorgedragen voor de finaleronde op woensdag 13 januari 2016.

Cumela geeft aan dat wij uitblinken in kansen zien en pakken. Hierbij is veel aandacht voor personeel, goede relaties met opdrachtgevers, collega-ondernemers, milieu en maatschappij met o.a. het behalen van het PSO-certificaat, sponsoring van lokale verenigingen, activiteiten en goede doelen.

Op 13 januari a.s. vindt tijdens de Inspiratiedagen van CUMELA Nederland de spannende finaleronde plaats en wordt de winnaar bekend gemaakt. Een jury van deskundigen bepaalt tijdens deze finale wie zich de Onderneming van het Jaar 2016 mag noemen.

CUMELA Nederland is de brancheorganisatie voor 3.000 ondernemers in groen, grond en infra. In de cumelasector zijn 30.000 medewerkers actief. De brancheorganisatie en haar leden zijn voortdurend bezig elkaar te versterken in kennis, vaardigheden en keuzes maken. Door deelname aan de verkiezing Cumela-onderneming van het jaar 2016 toetsen de deelnemers waar ze nu staan in het proces en bovendien wil de brancheorganisatie de professionaliteit van de sector onder de aandacht brengen van een breed publiek.

Genomineerd voor Cumela-onderneming van het jaar 2016!

< terug naar nieuws
Twitter
Nieuws
In het nieuws
 • Gertjan de Vet maakt overstap naar Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V.

  openen

 • Van Wijlen BV neemt C.S.C.-dochter CSC-De Meent over.

  Focus op kerntaken verbetert dienstverlening van beide specialisten.

  openen

 • Genomineerd voor Cumela-onderneming van het jaar 2016!

  Brancheorganisatie CUMELA Nederland heeft bekend gemaakt dat wij genomineerd zijn voor de titel Onderneming van het jaar 2016! openen

 • Van Wijlen behaalt trede 2 PSO

  Vanaf 1 augustus 2015 zijn wij een PSO-gecertificeerd bedrijf. openen

 • Fieldmanager

  Sensors zorgen voor betere velden in Sprang-Capelle.

  openen

 • Grondig

  Artikel ‘Groei aan de voorkant geregeld’.
  openen

 • Weekblad Waalwijk – 21 oktober 2015

  Artikel ‘Van Wijlen neemt trots PSO-certificaat in ontvangst’.

  openen

 • BN de Stem – Etten-Leur

  Artikel ‘Bouwrijp maken de Streek’.

  openen

 • Archief